Ligga på solsidan

Nej, ligga på latsidan, det gör jag verkligen inte. Däremot händer det att jag hamnar på solsidan då och då. Självklart med en mattebok eller ett biologiarbete i högsta hugg. Men eftersom jag vet att skelettet behöver belastning så avbryter jag mig då och då med att slå en kullebytta eller två i gräset.
  Annars är det lika dåligt med träning som med bloggning. Den enda anledningen stavas skola, och när den är avklarad blir det andra bullar. Det vill jag lova. Just nu är det ju olidligt spännande.


Sen brukar jag hoppa runt till ljuva toner ibland också, men jag är osäker på hur mycket det tränar mina armar.
/Elin


Muskelmassdefekt

Heureka! Jag har kommit på orsaken till min nästan obefintliga muskelmassa är massdiffration. Eftersom jag tvingats tänka så mycket inför fysikprov och sånt så är det ganska naturligt att muskelmassan får ge vika och omvandlas till energi som kan underhålla mina natrium-kaliumpumpar när jag försöker tänka på avancerade fysiska samband.
   Nog om fysik och sådant, idag har jag kompenserat detta med 32 armhävningar, 4 varv runt nobelspåret och lite hantelövningar.
   Jag håller med dig Sofia, Elin verkar ligga på latsidan. Återigen, hur går det med träningen Elin?
/Adam


Dagens ungdom.

Grattis Elin! Jag vil någ bli förfatare istellet, fikk okso myke väl godkent po Svänska B skriftliga.
   Har förövrigt vunnit en lingvinisktisk fight mot Leo idag, det gällde hur man uttalar ordet serenad. Det uttalas som det låter och jag hänvisade dessutom till dess etymologiska ursprung. Synd bara att mitt intresse för träning inte är lika stort som det för språk.
   När jag tidigare idag var ute på en liten löparrunda upptäckte jag till min förvåning att döma ett huliganiskt gäng ungdomar, varav en utav dem gjorde armhävningar på asfalten medans de andra tittade på. Kände nästa för att göra honom sällskap men gänget verkade allmänt skräningt och en utav personerna kastade en mobiltelefon mot marken så att den föll i bitar. Då beslöt jag mig för att bara passera. Dagens ungdom.
   Armhävningar blev det i alla fall sen när jag kom hem, och de var ordentligt utförda dessutom. Att det sedan endast var fem stycken tycker inte jag har så mycket med saken att göra.
   På fredag blir det förhoppningsvis gymmande på badhuset med Sebastian. Hur går det med träningen Elin?
/Adam

Sjunde mätningen 27/4

Dolig åppdatering po blogen. Va gör du Adam? Trenar iallafall inte! Plugar sekert, plugis! Herligt! Fik förrästen myke väl godkent po Svänska B skriftliga! =) Dyng gla blev ja! Ska någ bli jårnalist.

Resultatet följde:
                                             Ospänd                                   Spänd
Elin                                       25,2 cm                                  27,2 cm
Adam                                   25,4 cm                                  27,8 cm

/Elin

RSS 2.0